Chakverhuizing.nl

Professionele ontruimers van Chakverhzuizing!!

Woning ontruimen

Door onze ruime ervaring met Woningontruiming komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of pand ontruimd moet worden.

Vaak maken mensen gebruik van woningontruiming in een situatie als overlijden of faillissementen. Deze momenten gaan meestal gepaard met hevige emoties. Uw hoofd staat er niet naar om de woning zelf te ontruimen. Wij snappen anderzijds dat het best eng kan zijn om de woning door vreemde mensen te laten leeghalen. Chakverhuizing ontzorgt u graag en regelt dit voor u. Op deze manier kunt u de aandacht geven aan persoonlijke zaken. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van woningontruiming en zorgen voor een professioneel en zorgeloos verloop.

Woning ontruimen in Rotterdam en omgeving

Onze opruimfirma in Rotterdam helpt u graag om heel uw woning en/of bedrijf op te ruimen in Rotterdam of door heel Nederland.

Een grote of een kleine woning, we nemen alle opruimprojecten aan. Huis laten ontruimen in alle mogelijke ruimtes.
Een pand, een woning of een kamer in heel Nederland, we gaan werken in eender welke omgeving. Dit is heel divers en kan gaan van garageboxen tot appartementsgebouwen, van een zolder tot een festivalweide, van één enkele kamer tot schuren en magazijnen. Onze diensten worden het meest aangesproken in geval van uitzettingen, verhuizingen naar zorgcentra en/of overlijdens. Maar ook faillissementen of een eenvoudige verhuizing naar een andere woning behoren bij ons tot de mogelijkheden. Onze medewerkers gaan immers steevast begripvol en persoonlijk te werk, waarbij uw noden en wensen altijd op de eerste plaats komen. Kwaliteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel.

100% Schoon opleveren garantie

Chak Verhuizing is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Wij zorgen voor een bezemschone woning die klaar is voor de verhuur of verkoop. Alles wat wij doen, gebeurt in overleg met u als opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van inboedel, het schoonmaken van woningen, zakelijke ontruimingen en nog veel meer. Chak Verhuizing is uw betrouwbare partner in het opleveren van woningen. Na een inspectie, offerte en akkoord hierop voeren wij de geplande werkzaamheden voor u uit. Bij ons bent u verzekerd van een 100% opleveringsgarantie. Vooraf bespreken we uw wensen en verwachtingen.

Bij Chakverhuizing bent u aan het juiste adres voor:

  • Ontruimen van woningen en bedrijfspanden
  • Een bezemschone oplevering
  • Verwijderen van bestaande vloeren
  • Het verrichten van reparaties en schilderwerk
  • Milieuvriendelijk scheiden van inboedel en afval
  • Schoonmaken van vervuilde panden
  • Inspecties met de verhuurder afhandelen.

 

Snel, Goedkoop & Betrouwbaar

Actief in