Chakverhuizing.nl

Vriezer vervoer snel & vakkundig

Vriezer vervoer

Uw vriezer snel & professioneel verhuizen bij Chak Verhuizing

Heeft u een vriezer gekocht en u heeft geen hulp, dan bent u bij Chak Verhuizing aan het juiste adres. Wij vervoeren, verplaatsen of verhuizen uw vriezer vakkundig en snel van A naar B. Door het gewicht van de vriezer is ie vaak lastig te verhuizen, maar Chak Verhuizing klaart deze klus snel en vakbekwaam tegen een zeer scherp tarief. Een vriezer transporteren, verhuizen of verplaatsen is niet uw dagelijks bezigheid. Laat het dan aan de professionele verhuizen van Chak Verhuizing over, en ga maar lekker achterover leunen. Want uw spullen is onze zorg.

Vakkundig uw vriezer verhuizen

Een vriezer verhuizen is een lastige klus, maar met onze lange jaren ervaring, inzet en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw vriezer op een correcte en veilige wijze wordt vervoerd. Zonder enige zorgen over uw apparaat  kunnen wij hem op een professionele wijze verhuizen.
Indien u gebruik wenst te maken van onze vriezer verhuisservice kunt u contact met ons opnemen.

Verhuislift nodig voor uw vriezer?

Bij de meeste gevallen is er geen verhuislift nodig bij het verplaatsen, vervoeren of verhuizen van een vriezer.  Mocht het zo zijn dat het een hele lastige situatie is waar een verhuislift moet komen, dan kunt u dat erbij bestellen. Tegen een meerprijs krijgt u een verhuislift met bediener die voor u de vriezer veilig naar boven of naar beneden doet. Het vervoeren van witgoed verschilt per situatie, daarom is het heel belangrijk om van tevoren de situatie goed te beschrijven. Het is ten zeerste aan te raden om een verhuislift te combineren met het transport van uw witgoedapparaat. zodat u de kosten kunt besparen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het transport van uw wasmachine? Bel ons op 06 17984229. Wij hebben altijd een antwoord op uw vraag.

Extra diensten bij Chak Verhuizing

Kijk op onze website voor de vervoersmogelijkheden met onze transportservice voor andere meubelstukken, waaronder:
• Bedden, matrassen of lattenbodems
• Kasten, dressoirs of linnenkasten
• Wasmachines en koelkasten

 

Snel, Goedkoop & Betrouwbaar

Actief in