Tel: +31617984229     Email : info@chakverhuizing.nl

Kast vervoeren

Zorgeloos uw kast verhuizen met Chakverhuizing

Het verhuizen of vervoeren van een kast of kastdelen is niet uw dagelijks bezigheden. Heeft u een kast, wandkast, dressoir of een linnenkast gekocht via internet of marktplaats en u wilt hem veilig en zorgeloos van A naar B vervoeren, of u bent bezig met een verhuizing en kunt u zelf uw kast niet uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, dan kunt u beroep doen op onze monteur. Onze professionele monteur denkt graag met u mee met het demonteren en monteren van uw kast op de gewenste plek. Chakverhuizing denkt creatief en oplossingsgericht. Het verhuizen of verplaatsen van uw kast gebeurt zorgvuldig en professioneel.
Onze verhuiswagen is uitgerust met alle benodigde verhuismaterialen die we nodig hebben bij het vervoeren van uw kast of overige huisraad spullen.

Met spoed uw kast vervoeren

Staat u bij een winkel, of heeft u een kast gekocht bij iemand, en u wil hem met spoed laten verhuizen?

Aarzel dan niet om contact te nemen met Chakverhuizing. Uw kast kunnen wij meestal op de zelfde dag overbrengen. Moet de kast uit elkaar en weer in elkaar gezet worden, wij staan klaar om de moeite van u over te nemen. Moet de kast ook van en naar een etage, daar hebben we helemaal geen bezwaar tegen.

Ontdek de vele mogelijkheden van Chakverhuizing

Chakverhuizing biedt u veel mogelijkheden van kleine transport tot grote verhuizingen.

Kijk verder op onze website voor meer diensten zoals:

Groot en klein verhuizingen

  • goederentransport
  • Studentenverhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Ontruimingen
  • huizen leegmaken
  • Spullen verplaatsen