Chakverhuizing.nl

Wasmachine vervoer/verhuizen

Wasmachine vervoer

Snel & vakkundig uw wasmachine verhuizen bij Chak Verhuizing

Een wasmachine transporteren, verhuizen of verplaatsen is niet uw dagelijks bezigheid. Heeft u een wasmachine gekocht en u heeft geen hulp, dan bent u bij Chak Verhuizing aan het juiste adres. Wij vervoeren, verplaatsen of verhuizen uw wasmachine vakkundig en snel van A naar B. Door het gewicht van de wasmachine is ie vaak lastig te verhuizen, maar Chak Verhuizing klaart deze klus snel en vakbekwaam tegen een zeer scherp tarief.

Professioneel uw wasmachine verhuizen

Wist u dat een gemiddelde wasmachine rond de 90 kg weegt?  Een wasmachine verhuizen is een lastige klus, maar met onze lange jaren ervaring, inzet en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw wasmachinevervoer op een correcte en veilige wijze wordt vervoerd. Zonder enige zorgen over uw wasmachine kunnen wij hem op professionele wijze verhuizen. Dat begint al bij het correct ontkoppelen van de stekker en de watertoevoer..
Indien u gebruik wenst gebruik te maken van onze wasmachine verhuisservice kunt u contact met ons opnemen. Uw klus is onze zorg.

Verhuislift nodig voor uw wasmachine?

Bij de meeste gevallen is er geen verhuislift nodig bij het verplaatsen, vervoeren of verhuizen van een wasmachine.  Mocht het zo zijn dat het een hele lastige situatie is waar een verhuislift moet komen, dan kunt u dat erbij bestellen. Tegen een meerprijs krijgt u een verhuislift met bediener die voor u de wasmachine veilig naar boven of naar beneden doet. Het vervoeren van een wasmachine verschilt per situatie, daarom is het heel belangrijk om van tevoren de situatie goed te beschrijven. Het is ten zeerste aan te raden om een verhuislift te combineren met het transport van uw wasmachine. zodat u de kosten kunt besparen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het transport van uw wasmachine? Bel ons op 06 17984229. Wij hebben altijd een antwoord op uw vraag.

 

Snel, Goedkoop & Betrouwbaar

Actief in