Chakverhuizing.nl

Chakverhuizing 100% kwaliteitsgarantie!

Meubels gekocht, maar geen vervoer

U heeft een bankstel, hoekbank of een lounge gekocht, maar u heeft geen vervoer! Dat is lastig!! Chakverhuizing staat altijd klaar om juist op dat moment de moeite van u over te nemen. Wij brengen uw aangekochte bankstel of andere meubelstuk meestal op de zelfde dag over.
In de meeste gevallen biedt onze meubelvervoer u de transport die u nodig hebt. Bel ons voor bankstel vervoeren en geef aan van waar naar waar en wanneer, dan spelen wij als Chakverhuizing daar handig op in. We kunnen het zo afstemmen dat u er zelf niet bij aanwezig hoeft te zijn.

Snel, goedkoop & veilig uw meubels laten vervoeren

Chakverhuizing biedt u veel mogelijkheden on snel, veilig en goedkoop uw bankstel naar huis te vervoeren. Bij ons kunt u gewoon een bus met chauffeur inhuren, of met extra handen die de bankstel voor u laden en lossen van woning tot woning. Onze ervaren verhuizers zullen hun uiterst best doen om uw bankstel op de zelfde dag over te brengen. Past de bankstel via de trap bij u naar boven dan is het zo gepiept. Zo niet dan hebben wij ook de oplossing voor u om een verhuislift te laten inschakelen. Met deze manier bent u ook snel geholpen, en dan verder genieten van uw aankopen. Heeft u een nieuwe bankstel gekocht bij een winkel, dan stuurt u ons een ordernummer. Wij halen hem op, en wordt ie op de zelfde dag in uw woonkamer geleverd.

 

Chakverhuizing is de oplossing

Chakverhuizing is uw partner in het ophalen van uw meubels, groot en klein verhuizingen. Daarnaast bieden wij veel diensten en mogelijkheden zoals:

  • Kast vervoeren
  • Wasmachine vervoer
  • Koelkast vervoer
  • Senioren verhuizingen
  • Studenten verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • en nog veel meer….

Locaties