Chakverhuizing.nl

Professioneel & goedkoop verhuizen voor senioren!


Senioren verhuizen met extra verhuisdiensten

Verhuizen is stressvol, maar ouderen zijn hier extra gevoelig voor.
Zeker wanneer zij verhuizen naar een verzorgingstehuis.
De senioren verlaten dan hun oude vertrouwde woning, gaan veelal kleiner wonen en kunnen niet al hun inboedel meenemen.
Daarom is het van extra belang dat een seniorenverhuizing soepel verloopt.

Chak Verhuizing is ook voor senioren

Wij zijn gespecialiseerd in Senioren verhuizen. Het verhuizen van ouderen/senioren, (schoon)ouders, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten. Daarbij zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken: we kunnen met alles helpen en kunnen u zo min mogelijk laten ervaren van de seniorenverhuizing.

Waarom professionele verhuizers inhuren voor senioren?

Als u een senior bent en op zoek bent naar een verhuisbedrijf, is het raadzaam genoegen te nemen met niets minder dan een professionele senior verhuizers in het hele land. Een professioneel verhuisbedrijf luistert niet alleen naar en begrijpt uw ​​behoeften, maar zal uw verhuiservaring ook comfortabel en stressvrij maken. Bovendien wordt het gedaan, zelfs als je weinig tijd hebt en niet de kracht hebt om met bewegende uitdagingen om te gaan. Wij kunnen het voor u doen. Professionele senior verhuisbedrijven hebben jarenlange ervaring en weten wat ze moeten doen bij het omgaan met uitdagingen of complicaties die zich bij uw verhuizing kunnen voordoen. Dus pas na aanbevelingen van vrienden en familieleden en zorgvuldig onderzoek moet u de service kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Klantenservice en toediening.

Om succes te behouden in de sector van de seniorenverhuizingen, is speciale toewijding aan het werk vereist. Daarom heeft een succesvolle senior verhuisservice als Chakverhuizing alleen de meest ervaren en getalenteerde specialisten in hun vakgebied in dienst. Iedereen in ons team heeft ten minste tien jaar ervaring in het door hen gekozen vakgebied, van klantenservice tot inpakken en pianoverhuizingen, en onze senior verhuisservice wordt geleverd met tevredenheidsgarantie. We weten wat er nodig is om senioren een verhuisservice te bieden die hun verhuizing stressvrij maakt, en we leveren het elke keer weer. Voor een vlotte en stressvrije verhuizing is meer nodig dan uitstekende inpak- en transportdiensten; er is veel aandacht voor de behoeften en zorgen van uw klant, en niemand doet dat beter dan Chak Verhuizingen.

Oplossingen voor verhuizende senioren.

Seniorenverhuizingen moeten er vooral op worden afgestemd dat senioren een groot deel van hun leven met de te verhuizen spullen hebben doorgebracht en dat deze spullen een lange geschiedenis achter zich hebben en echte sentimentele waarde hebben voor de eigenaar. Helaas kun je niet altijd al je spullen meenemen als je gaat verhuizen, maar dat betekent niet dat je ze moet achterlaten. Onze senior verhuisservice biedt graag een oplossing voor uw waardevolle spullen:

 

 • Geef uw waardevolle spullen door aan familie of vrienden.
 • Berg uw waardevolle spullen veilig op in onze opslagruimte totdat u er een plekje voor heeft gevonden.
 • Schenk uw waardevolle spullen aan mensen in nood.
 • Renoveer uw waardevolle spullen en veil/geef ze weg.
 • Hergebruik oude items in iets nuttigs (bijv. Verander een piano in een bureau).

 

Wat je ook doet met die waardevolle spullen die je niet achter kunt laten, je hebt een betrouwbare senior verhuisservice nodig om hun transport af te handelen. Dit is de reden waarom Chak Verhuizingen de hoogste normen biedt op het gebied van seniorenverhuizingen om goed te zorgen voor de persoonlijke bezittingen die voor u het belangrijkst zijn. Chak Verhuizingen brengt senioren met plezier naar begeleid wonen.

Hoe een senioren verhuisdag te plannen?

Alle gekwalificeerde bedrijven die seniorenverhuizingen aanbieden, moeten een aangepast plan voor seniorenverhuizing aanbieden. Om een ​​dergelijk programma te bieden, moet een verhuiscoördinator het huis bezoeken en de behoeften van de klant voor de verhuizing bespreken. Na een grondige doorloop van alles wat moet worden verplaatst, zal de vertegenwoordiger van het verhuisbedrijf u een tijdbesparend en kosteneffectief verhuisplan bezorgen dat voldoet aan de volgende stappen:

 

 1. Beperk de meest waardevolle items die moeten worden georganiseerd en verplaatst.
 2. Als een klant een kopie van de plattegrond heeft, kan een vertegenwoordiger van een verhuisbedrijf de verhuizing tot in het kleinste detail organiseren, waar alles heen moet, wat het beste als eerste kan worden geladen, wat het beste eerst kan worden gelost en hoe de bezittingen van de klant kunnen worden gelabeld.
 3. Regel een inpakservice met alle benodigde inpakbenodigdheden en voldoende tijd om in te pakken ter voorbereiding op de verhuisdag.
 4. Regel de verwijdering van ongewenste items, of plan het ophalen en bezorgen van artikelen voor veiling, donatie of aan vrienden/familieleden.
 5. Plan en houd toezicht op het inpakken en verplaatsen van items op een verhuisdag.
 6. Pak de spullen uit en regel ze op de nieuwe plek, en bied andere thuiszorgdiensten zoals schoonmaken, afvalverwerking, winkelen enz.

 

Seniorenverhuizingen zijn cruciaal voor een succesvolle seniorenverhuizing; daarom is het essentieel om een ​​professionele senior verhuisservice te regelen om een ​​vlotte en succesvolle verhuizing te garanderen. Chakverhuizing brengt senioren liefdevol in steden in Nederland.

Snel, Goedkoop & Betrouwbaar

Actief in