Tel: +31617984229     Email : info@chakverhuizing.nl

Internationaal verhuizen

Verhuizen van /naar het buitenland? Wij helpen u graag!

 

Voor uw internationale verhuizing vanuit Nederland of naar Nederland, en binnen Europa, verzorgen wij alle stappen vanaf de eerste gedachte aan uw verhuizing. U mag op ons rekenen voor het opstellen van een gedetailleerde offerte waarin de volgende diensten kunnen voorzien worden:

Inpakservice en uitpakservice – Levering aan huis van verhuisdozen, tape en inpakmateriaal – Demonteren en monteren van meubelen – Ladder lift service – Verhuizers

Een internationale verhuizing kan een zeer opwindend en tegelijkertijd een ontmoedigend avontuur zijn! Als u op zoek bent naar betrouwbare internationale verhuisspecialisten, kunt u rekenen op de bekroonde experts van Chak Verhuizing.

 

Internationale huisraad goederen verhuizen

 

Wanneer u onze internationale verhuisdiensten boekt, krijgt u een specialist die u door een verhuis-checklist leidt. Zij zullen een geschikte tijd met u regelen om het volledige internationale verhuisproces te bespreken. De verhuismanager geeft u ook specifieke informatie om uw zorgen en vereisten te begrijpen en zij zullen eventuele vragen beantwoorden die u aan het begin van uw reis zou hebben.

Met ruime internationale verhuizingen per jaar begrijpen we de uitdagingen van internationaal verhuizen. Chak Verhuizing is een internationaal verhuisbedrijf dat een volledig assortiment van verhuisservices aanbiedt, waaronder verpakken, verzenden en transporteren. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​brede selectie van extra opties in je verhuizingspakket op te nemen, waaronder een handyman-service, schoonmaakservice, opslag, zoeken naar huizen, tijdelijke huisvesting, taal- en cultuurtraining, meubelopslag.

Als internationale verhuizing een van uw grootste zorgen is wanneer u internationaal verhuist, kunt u gerustgesteld zijn. Onze uitgaande meubelen zijn verpakt met behulp van gespecialiseerde materialen voor zeer kwetsbare items. Voor inkomende verhuizing is een complete uitpakservice en verwijdering van vuil standaard.